Uzun Zamandır Beklediğimiz Müjde Bu Gün Sağlık Bakanlığı Tarafından Açıklandı.
ÇAMELİ’MİZİ MUTLU EDECEK BİR HABERİMİZ VAR
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Son Yıllarda kabuğunu kıran ve her geçen gün büyüyerek genişlemeye devam eden Çameli’mizi Mutlu edecek bir haberimiz var
Çameli Devlet Hastanemizde eksikliğini ilçe olarak hissettiğimiz Uzman Çocuk Doktoru kadrosu açıldı. Açılan yeni kadro ile birlikte Çameli İlçemiz ve Bölge Genelinde uzun süreden beri var olan hekim sorunu büyük oranda çözüldü Çameli’nde Sağlık hizmetlerini daha da ileriye götürmek için gayretli çalışmalarımız devam edecektir.
Kadromuzun açılmasında emeği geçen Çameli’mize Kıymet veren il Sağlık Müdürümüz Berna Öztürk, Denizli Ak Parti İl Başkanımız Yücel Güngör, Çameli Ak Parti ilçe Başkanımız Cengiz Yılmaz’a Yönetim Hizmetleri Genel Müdürümüze Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Cahit Özkan’a Ak Parti Denizli Milletvekillerimiz Şahin Tin,Ahmet Yıldız ,Nilgün ÖK , Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Şükranlarımızı sunuyoruz .Çameli’mize hayırlı olsun.